BannerExpress de leukste banners, bannersets en meer!

Reclame maken voor Uw bedrijf of site kunt u eenvoudig doen d.m.v een banner, het is een prima manier om een grote doelgroep te bereiken.
Een banner met Uw eigen afbeelding(en) en Uw eigen tekst(en), gemaakt in de kleuren van Uw site of in de kleuren die u zelf wilt.

U kunt eenvoudig Uw afbeelding(en) meesturen bij het bestellen.  Nadat ik Uw aanvraag heb ontvangen neem ik contact met u op.

Ik maak voor u een aantal proefbanners waarin alles nog kan veranderd worden. Zodra u tevreden bent over het resultaat wordt de daadwerkelijke banner gemaakt, deze ontvangt u na betaling in Uw mail.

Naast banners, bannersets, headers en logo’s hebben wij ook templates voor Uw like-share-win actie’s op Facebook, mailtemplates, en overig grafisch materiaal op aanvraag. Naast de standaard maten vindt u ook andere maten want ook de ontwikkeling in bannermaten gaat door. Wilt u een speciale maat of staat Uw maat er niet bij vraag naar de mogelijkheden.

Banners en overig materiaal op deze site zijn slechts voorbeelden, u krijgt nooit een exacte kopie. U kunt kiezen welke beweging u leuk vindt, welk lettertype etc. aan de hand van het gekozen voorbeeld ga ik voor u een compleet nieuwe banner maken, elke banner is dus uniek.

 

 

 

Money-Express

Ben jij al lid?